Siguranță sexuală cu prezervative cu lubrif

prezervative cu lubrif

Prezervativele cu lubrif sunt singurul tip de contracepție care poate preveni sarcina și poate proteja împotriva infecțiilor cu transmitere sexuală.
Aceste prezervative cu lubrif sunt fabricate dintr-un latex foarte subțire, concepute pentru contact sexual.

Folosirea prezervativelor cu lubrif au mai multe avantaje: măresc performanța și plăcerea sexuală, dacă sunt folosite corect eficiența lor se poate crește chiar până la 100%, sunt reziste, punerea unor prezervative cu lubrif poate să fie o parte plăcută a sexului și nu trebuie să se simtă ca o întrerupere, nu provoacă iritații și mai ales nu au efecte negative secundare. Din cele din urmă unt cele mai bune și sigure metode de protecție. Aceste prezervative cu lubrif sunt ușor de obținut de pe pagina noastră, și vin într-o varietate de forme, dimensiuni, mărimi și arome. Pentru a afla mărimea corectă al prezervativelor cu lubrif, trebuie să măsurați penisul. Odată ce știți lungimea și lățimea penisului, puteți selecta prezervative cu lubrif de dimensiuni adecvate, care este confortabil și oferă protecție completă, dar intr-adevăr este recomandat să încercați mai multe mărimi pentru a găsii prezervativul corect.


Folosirea și utilizarea lor este foarte simplu, trebuie numai scos din pachet, aceste prezervative cu lubrif trebuie așezate peste vârful penisului erect, dacă intră aer în capătul prezervativului, folosiți degetul mare și arătător pentru a stoarce aerul din ea și la final trebuie să rotiți ușor prezervativul până la baza penisului.

După sex, scoateți penisul din vagin, țineți prezervativul la baza penisului în timp ce faceți acest lucru,scoateți prezervativul de penis și aruncați prezervativul folosit.
Multi bărbați au confirmat că după ce au încercat aceste tipuri de prezervative cu lubrif de pe pagina noastră, nu și-ar mai folosii prezervative obișnuite.